WELKOM!

De meest innovatieve paardensportproducten van dit moment!

MEER INFOCONTACT

Kettner Quality Products, quality is the key

PLAITING KIT

De Kettner Plaiting Kit is een handgemaakte vlechttas van echt leer en bevestig je met de bijpassende riem om je middel. Deze vlechttas is voorzien van verschillende soorten vakjes die zijn bedoeld om alle benodigdheden, die worden gebruikt tijdens het vlechten, in op te bergen. Hierdoor heb je alle spullen direct bij de hand. De Kettner Plaiting Kit is verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende klassieke kleurencombinaties en 5 moderne kleurencombinaties met of zonder print.

Paarden kennis bordspel Equi Quiz

BORDSPEL EQUI QUIZ

Het Grote Paardenkennis bordspel Equi Quiz is een uitdagend spel voor alle paardenliefhebbers vanaf 12 jaar.
De vragen zijn onderverdeeld in 6 verschillende categorieën. Er zijn 60 vragen per categorie- dus 360 in totaal. Het spel bevat open vragen, meerkeuzevragen en waar of niet waar vragen. Beantwoord iedere beurt een vraag, verzamel winstpunten, laat je paard over het bord racen en bouw stap voor stap je droomstal. Wie als eerste zijn of haar set van 7  droomstalonderdelen heeft  verzameld, heeft het spel gewonnen.

CLIP

De Kettner Clip is een hoofdstelnummer gemaakt van roestvast staal en voorzien van een duurzame poeder coating. Deze clip is simpel en snel aan het hoofdstel of de sjabrak te schuiven. Hij klemt zich zelf vast, zonder extra handeling.

SNAP

De Kettner Snap is een handgemaakt, hoogwaardig hoofdstelnummer van leer die eenvoudig te bevestigen is aan het hoofdstel d.m.v. het drukknopsysteem. Met een meegeleverde tool kun je drukknopen aanbrengen op je sjabrak, zodat je de Kettner Snap ook hier makkelijk en snel aan kunt bevestigen.

SNAP DIAMOND

De Kettner Snap Diamond is  net als de Kettner Snap een hoogwaardig hoofdstelnummer gemaakt van echt rundleer. Het verschil is dat aan dit hoofdstelnummer zorgvuldig  Swarovski diamantjes zijn toegevoegd met de hand. De Kettner Snap Diamond wordt geleverd in een prachtige opbergdoos en is verkrijgbaar in het  zwart, wit, cognac en roze.

OVER ONS

 Mijn naam is Elise Kettner
Grand Prix dressuur amazone en KNHS ORUN Instructrice niveau 4.
Met mijn bedrijf Kettner Quality Products, opgericht in 2015, ontwikkel ik innovatieve en functionele producten voor de paardensport. 

In 2012 behaalde ik mijn Bachelor Commerciële Sport Economie aan het Johan Cruyff Instituut in Amsterdam, waar ik later ook de International Master Sport Management en de Master in Coaching afrondde.
Sinds 2007 train ik onder begeleiding van Tineke en Imke Schellekens- Bartels op Academy Bartels. Het trainen van gemotiveerde ruiters & amazones is iets wat ik ook heel graag doe.

In 2016 lanceerde ik mijn eerste product: de hoofdstelnummers.
In 2017 werd het hoofdstelnummer ‘De Kettner Snap Diamond’ verkozen tot Horses Product van het jaar 2016 in de categorie ‘’Zadelkamer & Overige”.

Eind 2018 bracht ik de Kettner Plaiting Kit op de markt. Een handgemaakte vlechttas van echt rundleer, verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en prints.
In 2019 & 2020 werd onze vlechttas verkozen tot Horses Product van het Jaar in de categorie ‘’Verzorging & Overige”.

 Tijdens het spelen van een bordspel op kerstavond bedacht ik
“Het Grote Paardenkennis bordspel Equi Quiz”.
Dit gezellige en leerzame bordspel is voor alle paardenliefhebbers vanaf 12 jaar.
Equi Quiz is zowel online als offline verkrijgbaar in verschillende (speelgoed)winkels en ruitersportzaken in Nederland & België. 

Deze producten heb ik met veel zorg en liefde ontwikkeld. Ik hoop dat er iets bij zit dat je leuk vindt en dat je er veel plezier van hebt!

        

NIEUWS

Van start!

We zijn heel blij dat we na maanden hard werken eindelijk ons product en de website kunnen presenteren. Binnenkort zullen we meer nieuws bekend maken rondom de producten. Alvast veel plezier en houd ons in de gaten! Elise Kettner

Instructie filmpje online

Het instructiefilmpje voor het bevestigen van de drukknopen aan de sjabrak is hier te vinden. Ook te vinden in de handleiding van de snap en de snap diamond!

CONTACT

Nieuwsgierig naar onze producten? Neem contact op!

Volg ons op facebook & Like de pagina!
Volg ons op Instagram
Kettner Quality Products op Linkedin